AV-teknikk

Komplette leveranser med sømløs avvikling av powerpoint, keynote og videoer. Inkludert nedtellingssystem og beste tilrettelegging både for foredragsholdere og publikum.

Oppdragsfilm

Presentasjon av et produkt, film fra et arrangement eller informasjonsfilm til et event. Vi har kompetansen og utstyret som trengs til ulike formål. Gjennom vårt nettverk av freelancere og medarbeidere finner vi den mest ideelle løsningen for deg.

Flerkameraproduksjon

Vi produserer flerkamera til storskjermer, streaming eller opptak. Vi bruker moderne utstyr og dyktige medarbeidere som gir et godt resultat.

Storskjermer

Vi kan levere storskjermer til konserter, konferanser og andre arrangement som messer, pressekonferanser etc. Vi har lerrett og projektor til ulike formål og hjelper deg gjerne å finne en passende løsning!

LED-vegger/LED-skjerm

Vi er forhandler av modulbaserte LED-skjermer, som egner seg godt utendørs og i svært lyse omgivelser. Dette kan være konserter eller reklameskjermer på dag- og sommertid, eventuelt innendørs på messer. Disse kan konfigureres i ulike størrelser og former etter behov.

Digitalisering

Har du gamle kassetter du ønsker på DVD eller harddisk? Vi overfører VHS, VHS-C, Hi8, Video 8 og miniDV til faste priser. Ta kontakt for tilbud!

Utleie

Vi leier ut videokamera, projektorer og lerret, kommunikasjonsløsninger mm.